Поділитись:

Пояснили, чому не відбулися громадські слухання щодо смороду в Луцьку

Понеділок, 17 липня 2017, 12:40

 

У Луцькій міській раді пояснили, чому відмовили у проведенні громадських слухань щодо проблеми смороду у місті.

Офіційний лист від мерії опублікував у Facebook громадський активіст Дмитро Климук.

Як сказано у документі, відповідно до Статуту територіальної громади міста Луцька, громадські слухання проводяться з ініціативи членів міської громади у разі наявності підписів не менше ніж 500 осіб, які підтримують проведення слухань.

"У зверненні ви повідомляєте про проведення слухань на тему "Звіт місцевої ради про те, що було зроблено для ліквідації проблеми смороду та можливої екологічної катастрофи, причиною якої є діяльність ТзОВ "Біопаливно-енергетична компанія". Проте на підтвердження підтримки проведення заходу ви представили списки підписантів, які пропонують провести слухання на тему "Про звіт в.о міського голови Ігоря Поліщука про те, що було зроблено для ліквідації проблеми та можливої екологічної катастрофи, причиною якої є діяльність ТзОВ "Біопаливно-енергетична компанія". Таким чином вимоги підписантів не відповідають темі громадських слухань, які ви пропонуєте провести", – відповіли в міськраді.

Відтак для проведення громадських слухань немає підстав. Однак керівництво міста готове до зустрічі з представниками громадськості 19 липня о 18:00 годині у Будинку культури мікрорайону Вересневе.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів