Поділитись:

Ryanair почав повертати пасажирам гроші за квитки, – ЗМІ

П'ятниця, 14 липня 2017, 11:36
Авіакомпанія Ryanair, що заявила про відмову виходу на український ринок, почала повертати гроші пасажирам скасованих рейсів.

Про це повідомив користувач форуму avianews.com, – пише Укрінформ.

"Про, Ryan вже refund на paypal зробив. Швидко, тільки вчора запитав", – написав користувач форуму avianews.com Amazi.

Інший учасник конференції повідомив: "Жодних переговорів більше немає, Ryanair повертає гроші", і опублікував скриншот повідомлення, отриманого від лоу-косту.

У листі ірландський бюджетник жалкує про скасування рейсів і пропонує оформити повернення грошей, яке буде проведено протягом 21 дня, або безкоштовно перебронювати квитки на рейси з навколишніх аеропортів.

Остання опція може бути актуальною для жителів Львова, оскільки Ryanair виконує польоти з польських міст Жешув, Люблін і Краків, розташованих у відносній близькості від Львова.

Так, квитки на скасовані рейси Львів-Станстед можна переоформити на рейси Жешув-Станстед, Люблін-Станстед, Краків-Станстед. Альтернативою рейсів Львів-Берлін можуть бути рейси Жешув-Берлін і Краків-Берлін, а альтернативою скасованого маршруту Львів-Ейдховен можуть стати рейси Краків-Ейндховен.

Нагадаємо, 10 липня Ryanair заявила про відмову від виходу на український ринок, назвавши причиною такого рішення невиконання угоди, досягнутої у Мінінфраструктури з представниками аеропорту і нинішнім гендиректором підприємства Павлом Рябікіним у березні цього року.

Надрукувати
мітки:
коментарів