Поділитись:

"Ковельські ковбаси" відстояли в суді 2 гривні 51 копійку

Середа, 12 липня 2017, 17:50
«Ковельські ковбаси» відстояли в суді 2 гривні 51 копійку

Приватне підприємство "Виробничо-комерційна фірма Вікос" виграла суд в ПрАТ "Ковельські ковбаси" про стягнення 163 776 грн через невиконання відповідачем взятих на себе зобов'язань по сплаті поставленого товару за договором.

Таке рішення прийняв Господарський суд Волинської області 15 червня.

Фірма "Вікос" та ПрАТ "Ковельскі ковбаси" підписали договір про поставку товарів. Товари до "Ковельських ковбас" були доставлені, гроші фірма "Вікос" не отримала.

У судовому засіданні представник позивача позов підтримала, просила розглядати справу без участі відповідача. Відповідач на суд не з'явився.

В результаті Господарський суд Волинської області прийняв рішення про часткове задоволення позову фірми "Вікос". Суд зобов'язав ПрАТ "Ковельські ковбаси" виплатити 129 976 грн основного боргу, 24 331 грн інфляційних втрат, 7 048 грн 3 % річних та судові витрати по справі 2 420 грн. Загальна сума становили 163 776 грн.

Фірма "Вікос" виграла в суді, але в рішенні привертає увагу відмова в позові на 2 гривні 51 копійку, через те що була помилка в нарахуванні 3 % річних.

Довідково:

Кінцевим бенефіціаром та керівником приватного підприємства "Виробничо-комерційна фірма "Вікос" станом на 12.07.17 року є громадянин Білорусі Віктор Собець.

Статутний капітал підприємства складає 10 000 грн. Головна діяльність підприємства – це неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Кінцевим бенефіціаром ПрАТ "Ковельські ковбаси" є Микола Головатий. Засновниками підприємства є Микола Головатий та Володимир Лебідь.

Керівником підприємства станом на 12.07.17року є Валерій Гончаренко. Статутний капітал ПрАТ "Ковельські ковбаси" складає 6 900 000 грн. Головним напрямком діяльності "Ковельських ковбас" є виробництво м'яса. Додатково підприємство займається посередницькою діяльністю в торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами.

Надрукувати
мітки:
коментарів