Поділитись:

Липень, ти в курсі, що ти літній місяць?

Субота, 15 липня 2017, 07:40

Напевно липневий холод надокучив усім, ну або тільки тим хто цілу холодну зиму очікував ну коли ж воно літечко, з його спекотними днями, теплими вечорами, відпустками і пляжними сезонами.

Втім якщо весна була холодна і з цим усі змирились, то якось не комільфо у липень місяць, посеред літа вийшовши увечері гуляти замість сандалів взувати черевики, а футболку ховати подалі в шафу, натомість замінивши її теплим светром з оленями. Той светр, як вірний друг рятував тебе від холодної квартири, коли вчергове на "Луцьктеплі" були якість трабли з грошима і опалювальний сезон вкотре був під загрозою, ну і цілу зиму ці олені були з тобою майже кожного дня, коли доводилось виходити кудись в морозний ранок.

Проте зима є зима, і так повинно бути аби був сніг, мороз і інші радощі найхолоднішої пори року. Втім від липня ми такого не очікували. Найгірше те, що погода настільки різко міняється, що коли ти зранку обманувшись яскравим сонечком в своєму вікні вийдеш на двір, то до вечора вже бігатимеш в пошуках спрею від нежиттю або носовими хустинками, бо ж замерз ледь не нанівець.

Напевне це от ті самі наслідки зміни клімату, про які нам з вами говорили всезнаючі науковці, але сумно, що після холоднючої зими, з холодної весни й одразу ж в прохолодне літо. Тому моя вам порада – замість крему для засмаги чи сонцезахисних окулярів носіть краще з собою парасолю. Повірте з такими примхами липневої погоди, вона вам знадобиться найбільше.

Надрукувати
мітки:
коментарів