Поділитись:

У поліції прокоментували інцидент біля польського консульства

Вівторок, 11 липня 2017, 15:55
У поліції прокоментували інцидент біля польського консульства

Невідома особа кинула саморобний димовий пристрій неподалік Генерального консульства Польщі в Луцьку.

Про це розповів головний спеціаліст сектору комунікації ГУ Нацполіції У Волинській області Олег Плазовський, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

"Вчора (10 липня, – К.) о 8:30 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Глушець у Луцьку невідомий кинув предмет, який спричинив невелике задимлення. На місце приїхала слідчо-оперативна група та поліцейські. Виявлений предмет – не петарда, а саморобна річ. Її доправили на дослідження. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 226-ї ККУ (хуліганство). Під час досудового слідства вже й будуть встановлені всі обставини дійства. Втім зауважу, що це не було на території Генерального консульства Польщі у Луцьку, а за декілька метрів до самого паркану. Ніхто не постраждав", – інформував Олег Плазовський.

Він додав, що зловмисника не вдалося затримати. Зараз тривають заходи щодо встановлення його особи й притягнення до відповідальності.

Нагадаємо: 29 березня у будівлі Генерального консульства Польщі в Луцьку стався вибух. Правоохоронні органи ідентифікують нічний обстріл як теракт. Служба безпеки України пропонує винагороду 25 тисяч гривень за інформацію про вибухи у Генеральному Консульстві Польщі у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів