Поділитись:

На Волині виявили фальшиві долари

Понеділок, 10 липня 2017, 18:14
На Волині виявили фальшиві долари

Волинянина підозрюють у збуті фальшивих доларів.

У чоловіка виявили та вилучили п'ять купюр номіналом 100 доларів США з ознаками підробки. Вилучені купюри відправили на експертне дослідження, – повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Учора, 9 липня, приблизно о 15:00 годині поблизу місцевого кафе у селі Світязь Шацького району правоохоронці затримали 38-річного мешканця Ківерець за підозрою у збуті фальшивих грошей. У його автомобілі поліцейські виявили та вилучили п'ять фальшивих купюр. Долари відправили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.199 Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення пересилання, ввезення в Україну з метою збуту, а також збут підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Надрукувати
мітки:
коментарів