Поділитись:

Лучани-екстремали стали третіми у "Поліській регаті-2017"

Понеділок, 10 липня 2017, 18:32
Лучани-екстремали  стали третіми у «Поліській регаті-2017»

У восьмих змаганнях із екстремального водного туризму "Поліська регата" взяв участь 21 екіпаж.

Про це повідомляє НСТУ "Нова Волинь".

У восьмих змаганнях із екстремального водного туризму "Поліська регата" перемогли Леонід Фесик і Костянтин Веремчук із села Бучин Любешівського району. Їх байдарка подолала дистанцію від Любешова до озера Любязь за 4 години 35 хвилин і 22 секунди.

Друге місце — у дуету з Любешова — Віталія Токарчука й Андрія Оласюка. Вони дісталися до фінішу майже через півгодини після переможців. Більше години програли їм представники обласного центру Віктор і Вадим Жуки, які фінішували третіми.

Стартували учасники у Любешові, поблизу стадіону "Колос". Пройшовши річками Стохід і Прип'ять, дістатися озера Любязь вирішили екіпажі з Любешівського та Маневицького районів, екстремали з Луцька, Львова, Білої Церкви, Києва і білоруських Іваново й Бреста.

Першого дня учасники змагань ішли за течією. По карті від Любешова до села Сваловичі, де був проміжний фініш регати, — 28 кілометрів. Але деяким командам довелось поблукати рукавами річки.

Наступного дня на старт вийшли лише 17 екіпажів. Їм довелося долати 18-кілометрову дистанцію проти течії річками Стохід і Прип'ять.

Переможцями "Поліської регати" знову стали представники команди "БАМ-1" Леонід Фесик і Костянтин Веремчук із Бучина. Друге місце вибороли їх колеги Віталій Токарчук і Андрій Оласюк. Третіми прийшли до фінішу лучани Віктор і Вадим Жуки. Останніми дісталися берега озера Любязь представники команди з Білої Церкви.

Надрукувати
мітки:
коментарів