Поділитись:

Депутатів Луцькради здивувала вартість пандуса біля "Стріли"

Понеділок, 10 липня 2017, 15:35
Депутатів Луцькради здивувала вартість пандуса біля «Стріли»

Аби облаштувати пандус для людей з інвалідністю поблизу спортклубу "Стріла", підрядник назвав суми, які, на думку депутатів, не відповідають реальній вартості.

Ремонт приміщення "Стріла" вже добігає до завершення. Про це стало відомо 10 липня під час засідання "бюджетної" комісії.

Відтак, щоб завершити ремонті роботи, необхідно 22 тисячі гривень для купівлі облицювальної плитки та дверей. Також окремо варто облаштувати пандус для дітей з інвалідністю. Цікаво, що спочатку підрядник назвав суму щодо облаштування пандуса в розмірі 177 тисяч гривень, а потім – 80 тисяч гривень.

Депутат Борис Смаль засумнівався, що і 80 тисяч гривень – адекватна ціна для пандуса.

"У кошторисі ціни завищені", – сказав депутат Сергій Була.

Борис Смаль сказав, що ідею із пандусом треба підтримувати, але нехай управління капітального будівництва Луцької міської ради детальніше вивчить кошторис.

На комісії прозвучала ідея й про те, що варто запропонувати в.о. міського голови подумати над створенням управління, яке би контролювало вартість подібних закупок чи робіт.

Втім депутат Павло Данильчук сказав, що спочатку треба вивчити питання функціонування такого підрозділу і підтримати пропозицію облаштування пандусу, але без суми.

"Потім до сесії її вияснимо", – депутати підтримали пропозицію.

Надрукувати
мітки:
коментарів