Поділитись:

На Волині шахти хочуть об'єднати в одну структуру

Понеділок, 10 липня 2017, 13:33

На Волині хочуть об'єднати всі структурні підрозділи вугільної галузі на території Іваничівськаого району та Нововолинська в одну структуру.

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик 10 липня під час оперативної наради, – повідомляє "Волинська правда".

Голова Волинської ОДА розповів, що у Києві мав розмову щодо реструктуризації ДП "Волиньвугілля" та роботу шахт. Зокрема, у профільному міністерстві він озвучив пропозицію об'єднати всі структурні підрозділи вугільної галузі на території Іваничівського району і Нововолинська в одну структуру.

Зі слів Володимира Гунчика, в такому вигляді, як сьогодні, ДП "Волиньвугілля" і всі його шахти працювати не можуть, бо вони просто "з'їдають бюджетні гроші". Він додав, що варто сконцентруватися на завершенні облаштування шахти № 10.

До того ж, ймовірно, відбудеться і реструктуризація профспілок вугільної галузі. На сьогодні ж є 14 профспілкових організацій.

"Також вніс пропозицію відпустити на вільні хліби так звані оздоровчі послуги, які повинні заробляти на себе через надання послуг шахтарям, бо сьогодні вони знаходяться на балансі вугільних структур", – додав Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів