Поділитись:

У Луцьку просять забрати автівки із центрального парку

Понеділок, 10 липня 2017, 08:50
У Луцьку просять забрати автівки із центрального парку

У Луцьку просять заборонити в'їзд автотранспорту на територію Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

Відповідну петицію зареєстрував Віктор Алексєєв 10 липня.

Як пояснив чоловік, центральний парк є однією із улюблених зон, де лучани мають змогу насолодитись тишею і красою природи, відпочити від шуму і щоденної суєти, просто погуляти і зібратись з думками. Однак засмучує неймовірна кількість авто (особливо в районі зоопарку та вздовж дамби), які паркуються прямо на траві.

"Подібне паркування веде до винищення трав'яного покрову обабіч доріг та призводить до неестетичного вигляду. Крім того, велика кількість авто (особливо у вихідні та святкові дні), які постійно проїжджають, значно впливають на безпеку пересування алеями парку пішоходів та відпочиваючих із маленькими дітьми. Враховуючи вищевикладене, вимагаємо заборонити в'їзд автотранспорту (крім спецтранспорту, як то пожежна охорона, поліція, швидка допомога, комунальні служби і т.п.) на територію Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки", – йдеться у повідомленні.

Щоби петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна назбирати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 14 днів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024