Поділитись:

Питання щодо ківерцівської районки зрушило з місця

Середа, 05 липня 2017, 15:36
Питання щодо ківерцівської районки зрушило з місця

Голова Ківерцівської районної ради готовий шукати компроміс у вирішенні проблеми навколо газети "Вільним шляхом".

Про це у Facebook повідомив журналіст, голова незалежної медіа-профспілки України Ігор Чайка.

Зокрема він зазначив, що голова райради готовий на компроміс, аби озбутися сумної "спадщини папередніка". До конструктивного діалогу з медіа-профспілкою готова й обласна рада.

"Це додає оптимізму, особливо на тлі дводенних зустрічей-перемовин щодо підписання в регіоні "Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю" між представниками влади, правоохоронних органів і медіаспільнотою. А в світлі сумнозвісного "ківерцівського шлейфу" це набуває для Волині особливого значення", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з 19 вересня трудовий колектив газети "Вільним шляхом" розпочав страйк у відповідь на порушення трудового законодавство з боку співзасновників видання: Ківерцівської районної ради та Ківерцівської РДА. Представники ківерцівської районної газети "Вільним шляхом" та Незалежної медіа-профспілки пікетували Адміністрацію Президента України та Кабінет Міністрів України.

Тодішній голова райради Григорій Недопад видав розпорядження, яким з посади в.о. редактора ківерцівської "районки" було звільнено Марію Хітько, а новим в.о. редактора призначали Людмилу Михайленко.

Згодом Ківерцівський районний суд скасував та визнав протиправними два розпорядження голови Ківерцівської районної ради Григорія Недопада.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЦІНА "ВІЛЬНОГО ШЛЯХУ", АБО РОЗДЕРЖАВЛЕННЯ ЗМІ ПО-ВОЛИНСЬКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 березня 2024
20 грудня 2023
18 грудня 2023
16 листопада 2023
09:44
19 грудня 2022
30 травня 2022
05 травня 2022
27 квітня 2022
27 березня 2022