Поділитись:

У луцькій багатоповерхівці руйнується балкон (фото)

Середа, 05 липня 2017, 10:27
У луцькій багатоповерхівці руйнується балкон
У луцькій багатоповерхівці руйнується балкон

Луцький ветеран б'є на сполох через рясні тріщини у стіні свого балкона. Подекуди ширина отворів сягає кількох сантиметрів.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Лучанин Петро Чабанчук показує тріщини у стіні свого балкона. Учаснику бойових дій вони вже третій рік не дають спокійно жити.

Господар ще 2 роки тому звертався із заявою у товариство М.Ж.К., що обслуговує будинок. Його працівники прийшли та встановили у місці тріщин так званий маяк, аби контролювати, чи вони не збільшуються. Однак почало руйнуватися в іншому місці.

У луцькій багатоповерхівці руйнується балкон (фото)

У луцькій багатоповерхівці руйнується балкон (фото)

Тріщини в балконіТріщини в балконі

У луцькій багатоповерхівці руйнується балкон (фото)

У нижній частині навісу тиждень тому працівники М.Ж.К. теж встановили маяк, аби заспокоїти дідуся. В організації запевнили: тріщини не впливають на стійкість балкона.

"Я брала участь у комісії обстеження цього балкону, – каже заступниця директора товариства М.Ж.К. Ярослава Багрич. – Там загрози ніякої немає. Є тріщини на стіні пілястри. Майстри ведуть спостереження, записують в журнал. Додатково я ще написала у "Волиньпроект", щоб прийшов спеціаліст, обстежили і визначилися, що з тією стіною можна зробити: чи потрібно її перекласти, чи підсилити і все".

Також заступниця директора товариства обіцяє: всі роботи комунальники візьмуть на себе і найближчим часом тріщини перестануть лякати ветерана.

"Якщо, наприклад, проектанти дадуть заключення, що треба перекласти ту стіну, на якій є тріщини, то ми це зробимо. За власний кошт", – каже Ярослава Багрич.

Поки ж комунальники радять господарю зняти із фасаду балкона важкі бетонні плити, які, дійсно можуть тягнути споруду вниз. Петро Чабанчук із цим погоджується, однак, каже: передусім зважатиме на висновок проектантів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 лютого 2024
04 серпня 2023
23 червня 2023
14 травня 2023
28 квітня 2023
11 березня 2023
15 лютого 2023
06 лютого 2023
31 січня 2023
12 листопада 2022