Поділитись:

Луцький ЦНАП припинив видачу дозволу на висновок санепідемстанції

Вівторок, 04 липня 2017, 16:42
Луцький ЦНАП припинив видачу дозволу на висновок санепідемстанції

Департамент "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" припинив прийом документів з видачі дозволу на висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Про це повідомляє прес-служба ЦНАПу.

Як зазначається у повідомленні, Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження від 22.07.2016 №564-р "Про уповноваження Голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на затвердження та підписання окремих видів документів", згідно з яким тимчасово, до внесення змін до законодавства, уповноважено Голову Держпродспоживслужби затверджувати та підписувати передбачені законодавством документи, зокрема висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, повноваження щодо затвердження та підписання яких належить до компетенції головного санітарного лікаря України.

За інформацією Держпродспоживлужби, на даний час керівники територіальних органів не мають повноважень щодо затвердження висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи, затверджувати такі висновки вповноважено лише Голову Держпроспоживслужби.

Для отримання зазначеної адміністративної послуги заявнику необхідно звернутися із заявою безпосередньо до Держпродспоживслужби (вул. Б. Грінченка, б.1, м. Київ, 01001, тел. (044)279-75-58).

Надрукувати
мітки:
коментарів