Прикордонники Луцького загону отримали 21 квартиру на Рівненщині

Середа, 10 лютого 2016, 16:35

21 сім'ї прикордонників Луцького загону вручили ключі від квартир на Рівненщині.

Вручення відбувалося в Дубровиці, де й базується відділ Луцького загону, працівники якого отримали службові квартири. Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Захід відбувся за участі першого заступника Голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Василя Серватюка, першого заступника Голови Рівненської ОДА Юрія Приварського, Голови обласної ради Володимира Ковальчука та Голови ветеранської організації Луцького прикордонного загону Аркадія Яворського.

Загальна вартість будинку, в якому проживатимуть прикордонники, склала 7,3 мільйонів гривень. Будівлю споруджували з 2011 року.

Із 21 сімей – 5 квартир отримали прикордонники–учасники АТО.

"Прикордонне відомство чітко усвідомлює важливість завдання, що пов'язане з забезпеченням персоналу житлом, і все робить для того, аби підвищити соціальні гарантії військовослужбовців, що є одним із пріоритетних завдань нашої служби. І якщо в минулому році ми витратили 60 мільйонів гривень на придбання житла для військовослужбовців, то в цьому році на житло заплановано 200 мільйонів гривень", звернувся Василь Серватюк до присутніх на дійстві.