Поділитись:

У Луцьку напали на громадського активіста

Вівторок, 04 липня 2017, 09:56
У Луцьку напали на громадського активіста

У Луцьку невідомі напали на керівника Виконавчого комітету Волинської обласної організації Політичної партії "Громадський рух "Народний контроль" Михайла Шелепа.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"О 6:30 ранку я йшов на роботу. Вийшовши з будинку, де я тимчасово проживаю, я затримався біля підїзду, щоб перевірити речі у сумці. У цей момент до мене швидко підбіг молодий хлопець років 20-ти і почав розпилювати в обличчя перцевим балончиком. Я ухилявся від струменів газу та закривав очі, що мене і врятувало. Також тітушка намагався збити мене з ніг і при цьому далі розпилював газ. Я почав відбиватися і гучно кликати про допомогу. Через декілька секунд молодик почав утікати. Разом з ним побіг ще один молодик, який весь цей час чатував поряд у скверику. У підсумку – у мене трохи подерті руки та досі пече шкіра на руках від газу. Серйозних опіків очей вроді нема. Відразу викликав поліцію та написав заяву про напад", – написав він.

Михайло Шелеп пов'язує події зі своєю громадсько-політичною діяльністю, зокрема "окремою думкою щодо політичних процесів, які відбуваються в регіоні".

Нагадаємо: 22 червня побили голову волинського осередку "Національного Корпусу" Андрій Д'яченка.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024