Поділитись:

На вулиці Привокзальній забудовник обіцяє облаштувати дитячий садочок

Понеділок, 03 липня 2017, 17:47
На вулиці Привокзальній забудовник обіцяє облаштувати дитячий садочок

ТзОВ "Спектр Центр" обіцяє погасити борги за землю попередньої фірми – орендаря земельної ділянки, а також облаштувати дитячий садочок.

ТзОВ "Спектр Центр" надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Привокзальній, 12 (площею 3,2877 га). Голосування відбулось 3 липня під час сесії Луцькради.

Депутат Євгеній Ткачук сказав, що підприємство зобов'язалось погасити борг попередньої фірми і також зобов'язалось на цій ділянці облаштувати дитячий садочок, який гарантують безкоштовно передати Луцьку.

Втім з першого разу рішення не прийняли і поставили на повторне голосування.

"Я, ще обіймаючи посаду секретаря, спілкувався з підприємством і є гарантійний лист, в якому підприємство зобов'язувалось сплатити суму боргу попередньої фірми і побудувати дитячий садочок. Давайте проголосуємо", – сказав Ігор Поліщук.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зачитав гарантійний лист, в якому ТзОВ "Спектр Центр" гарантує сплатити заборгованість за землю попереднього підприємства. На ділянці забудови товариство обіцяє облаштувати ДНЗ і підтверджує намір окультурити ділянку та збудувати сучасний житловий комплекс.

Депутати з другого разу підтримали проект рішення.

На вулиці Привокзальній забудовник обіцяє облаштувати дитячий садочок

Надрукувати
мітки:
коментарів