Поділитись:

У Ковельській мерії пояснили, чому призупинилось будівництво літньої естради

Субота, 01 липня 2017, 18:55
У Ковельській мерії пояснили, чому призупинилось будівництво літньої естради

Дуже тривале "затишшя" на одному з пріоритетних будівельних об'єктів Ковеля місцева влада "списала" на заборгованість по зарплаті будівельникам та проблеми із технічною документацією.

Завершити зведення нової літньої сцени планували весною цього року. Інформує Район.Ковель

"Дана сцена переображається на прохання батьків дітей які там виступали та відділу культури. Так дійсно мали зробити до дня міста але виникли проблеми із заробітною платою будівельників ( так як з нового року вона піднялась) та технічній документації. В звязку зі зміною законодавства дозвола почав видавати Київ, а там про нас забули..... тому тільки на цій неділі забрали дозвіл і відновили роботи", – написала у Facebook секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк.

Демонтаж старої літньої естради у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки розпочався наприкінці жовтня 2016 року. Як зазначав тоді міський голова Олег Кіндер, на будівництво нового сценічного майданчика у міському бюджеті було передбачено майже півтора мільйона гривень.

Генпідрядником виступає будівельна компанія "Луцьксантехмонтаж-536", субпідрядниками – РЖКП №1 та КП "Добробут". Саме комунальники виконали демонтаж усіх конструкцій.

Будівельники зводили стіни взимку. Уже з настанням тепла роботи повинні були відновити. Завершити зведення об'єкту планували весною цього року.

Надрукувати
мітки:
коментарів