Поділитись:

Луцькрада просить Гройсмана про фінансову допомогу на будівництво школи № 27

Четвер, 29 червня 2017, 15:51
Луцькрада просить Гройсмана про фінансову допомогу на будівництво школи № 27

Луцькрада направила звернення до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, голови Волиньради Ігоря Палиці та голови Волинської ОДА Володимира Гунчика щодо виділення коштів із держбюджету на добудову школи № 27.

У зверненні зазначено, що залишкова кошторисна вартість проекту будівництва станом на 01.01.2017 року орієнтовно становить 49,8 млн. гривень. Про це сказав начальник департаменту економічної політики Олександр Озінович 29 червня під час сесії Луцькради.

Орієнтовний залишок, потреба коштів на завершення будівництва закладу у цінах 2016 року становить 35,3 млн гривень. За умови коригування проектно – кошторисної документації, вартість будівництва становитиме 45,3 млн грн. Крім того, очікувана вартість будівництва спортивного залу об'єкта вимірюється у розмірі 30 млн грн.

"Враховуючи зазначене вище, а також зважаючи на соціальне значення об`єкта, депутати Луцької міської ради звертаються до Вас з проханням внести зміни до показників бюджетних призначень на 2017 рік в частині виділення додаткових коштів на завершення будівництва загальноосвітнього закладу №27 у 55-му мікрорайоні міста Луцька. Зі своєї сторони ми забезпечимо співфінансування будівництва об`єкта за рахунок коштів бюджету міста", – йдеться у зверненні.

Депутати підтримали це звернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ

Надрукувати
мітки:
коментарів