Поділитись:

"Українська жаба", – луцький депутат про власників авто, які вважають нечесним скасування мита

Неділя, 25 червня 2017, 10:00

Чимало українських водіїв, які раніше "пригнали" авто з-за кордону, сплативши за розмитнення повну вартість, цікавляться, чи відшкодують їм гроші у випадку, якщо митний збір скасують.

Спробував відповісти на це питання депутат Луцької міської ради Микола Собуцький в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 23 червня.

У студію зателефонував чоловік, який зазначив, що придбав своє авто за кордоном і з повним розмитненням заплатив за нього 10 тисяч доларів.

"Хто компенсує те, що я заплатив в повному обсязі?", – запитав він.

Луцький депутат відповів, що часто від людей чув таке питання. Проте, на його думку, українцям шкода витрачених коштів. У випадку скасування мита – витрачених марно.

"Дуже багато таких питань нам задають, але це є українська жаба. Я заплатив 15 тисяч доларів, а коли зроблять зменшене мито, машина коштуватиме 7 тисяч доларів", – коментує він.

Він наголосив, що кінцева мета активістів – доступне розмитнення для всіх українців. Тому не треба зациклюватися на сьогоднішньому дні, а варто подумати про майбутнє.

"Задумайтеся про те, що машина ваша не вічна. Задумайтеся про те, що у вас діти підростають, у вас є жінка. В майбутньому ви купите жінці, дітям і собі все новіші автомобілі", – підсумував депутат.

Надрукувати
мітки:
коментарів