Поділитись:

У Луцьку не хочуть, щоб "Бандерштат" фінансували з бюджету

Вівторок, 09 лютого 2016, 17:10
У Луцьку не хочуть, щоб «Бандерштат» фінансували з бюджету

Не виділяти кошти з міського бюджету на місцевий музичний фестиваль "Бандерштат" - таку пропозицію вніс лучанин Андрій Вишневський на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Нагадаємо, луцькі депутати виділили 60 тисяч гривень на проведення патріотичного фестивалю української альтернативної музики "Бандерштат-2016".

"Вже не вперше в Луцькій міській Раді тривають дискусії стосовно доцільності фінансування і проведення в місті таких фестивалів, як "Ніч в Луцькому Замку", "Lutsk Food Fest" та інших, які вже стали для лучан улюбленими. Натомість містяни спостерігають, як щороку з міського чи обласного бюджетів збільшується фінансування фестивалю альтернативної музики "Бандерштат", який є доволі специфічним і не таким, який претендує на те, аби називатись сімейним чи загально схвальним", – зазначається у петиції.

Андрій Вишневський підкреслив, що заходи, які щороку організовують в місті (в т.ч. "Бандерштат"), необхідно проводити за спонсорські кошти.

"Тоді все місто побачить, які фестивалі є доречними для Луцька (і такі, які вже полюбились лучанами), а які потрібні лиш обмеженій категорії населення міста", – каже він.

Станом 9 лютого петицію підписали 26 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося

Надрукувати
мітки:
коментарів