Поділитись:

ЖК "Атлант" у Луцьку офіційно відкрив нові апартаменти для власників (фото)*

Понеділок, 26 червня 2017, 12:00

Житловий комплекс "Атлант", що в Луцьку на вулиці Рівненській, 25, передав мешканцям однієї з секцій новенькі квартири, у яких зовсім скоро кипітиме робота з облаштування та ремонту.

Святкове відкриття під'їзду з перерізанням червоної стрічки та передача квартир у власність відбулися у п'ятницю, 23 червня.

Усього житловий комплекс налічуватиме 17 секцій (під'їздів), де у кожній знаходитиметься 75 помешкань із максимальною кількістю на одному поверсі – 7 квартир (1-кімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні та 4-кімнатні квартири). У помешканнях "Атланта" є лічильники на газ, воду та світло, радіатори, входи під вмикачі та розетки, вхідні двері, котел, стяжка, гіпсова штукатурка несучих стін та родзинка комплексу – розкішні панорамні вікна.

Комірки на поверхах продаються окремо, і в цьому під'їзді вже розпродані><span class=Комірки на поверхах продаються окремо, і в цьому під'їзді вже розпродані

Світло у під'їздах вмикається за допомогою датчиків руху, що дозволяє економити електроенергію><span class=Світло у під'їздах вмикається за допомогою датчиків руху, що дозволяє економити електроенергію

Невдовзі тут облаштують дитячий майданчик та спортивну площадку для дорослих><span class=Невдовзі тут облаштують дитячий майданчик та спортивну площадку для дорослих

Заступниця керівника консультаційного центру Ірина Часенко наголосила, що для власників квартир передбачене ще й індивідуальне планування, тому на стадії будівництва (до здачі будинку в експлуатацію) можна перепланувати квартиру чи квартири на свій смак. Для цього як додатковий бонус у ЖК "Атлант" був створений відділ перепланування.

У наступних під'їздах житлового комплексу перші поверхи відведені під гаражі та можуть бути придбані власниками помешкань за окрему плату. Також буде збудований згодом багаторівневий наземний паркінг, якого в Луцьку досі ще ніхто не будував.

"У зданих будинках ціна квадратного метра квартири становить 9 990 гривень. У будинках, що готуються до здачі, – 9 890 гривень за квадратний метр. У четвертій черзі, здача якої у четвертому кварталі 2017 року, – 9 500 гривень за квадратний метр. У будинках, що готуються до здачі на початку 2018 року вартість квадратного метра становить від 8 750 гривень.

Також у нас є відтермінування платежі на три або шість місяців із першим внеском 30 %. Ціна у нас фіксується в гривні та до долара ми не прив'язані. Немає ніяких підводних платежів, а клієнтам одразу озвучуємо, які додаткові витрати в них можуть бути (банківська комісія за переказ коштів). Загалом же купити квартиру у нас дуже просто: потрібно з паспортом та ідентифікаційним кодом звернутися в консультаційний центр ЖК "Атлант", – розповіла Ірина Часенко.

Із її слів, майже весь комплекс із панорамним склінням, та одна з секцій, яка здається у першому кварталі 2018 року, будується без панорамних вікон.

Квартири у ЖК Квартири у ЖК "Антлант" придбали не лише волиняни, а й жителі Франції, Італії та Польщі

"У кожній квартирі передбачене індивідуальне автономне опалення: встановлюємо двохконтурний котел (своя гаряча вода та опалення), радіатори, стяжка на підлозі, штукатурка. розводка електрики, лічильники на воду, світло й газ. У будинку встановлений сучасний, безшумний, вантажний ліфт фірми "OTIS", який витримує 1 тонну (виміряли навіть під велике піаніно). Будинок передаємо на баланс ОСББ. Ми не примушуємо до конкретної людини – мешканці будинку самі вибирають, із ким їм краще працювати. Багато хто запитує, чи буде в будинку газ, адже 12 поверхів... У нас 11 житлових поверхів, де всі квартири газифіковані, та перший поверх комерційний, у якому газу немає. Ми витримали всі норми і отримали дозволи. Документи як на комунікації, так і на будівництво та землю у нас є, тож клієнт в будь-який час може до нас звернутися та передивитися документи. Декларації та дозволи також можна переглянути в державних реєстрах", – підкреслила пані Ірина.

Невдовзі на першому поверсі відкриється супермаркет Невдовзі на першому поверсі відкриється супермаркет "Наш Край"

Комерційні приміщення вже можна орендувати><span class=Комерційні приміщення вже можна орендувати

Внутрішній вигляд комерційних приміщень, які розташовані на 1-му поверсі><span class=Внутрішній вигляд комерційних приміщень, які розташовані на 1-му поверсі

"Я чогось не думав, що природа така передбачувана – аж всплакнула від такого гарного дійства. Я впевнений, що цей будинок має Боже благословення, і тут мусить панувати мир, добро та злагода. Ми сьогодні запросили на таке маленьке дійство: хочемо нарешті офіційно та фактично передати цей гарний європейський будинок нашим жильцям. І дякую вам, жильцям, за те, що ви зробили правильний вибір, обравши гарний дім в житловому комплексі "Атлант", – підкреслив керівник консультаційного центру Анатолій Мартинюк.

Лучанин Андрій, який придбав квартиру в цій новобудові, сподівається поселитися в комфортабельній квартирі, до кінця цього року.

"Сподобався дизайн будинку, адже, наскільки мені відомо, це єдиний житловий комплекс із панорамними вікнами. Місце розташування надзвичайно зручне, так як недалеко від центру Луцька. Ціна також відіграла не останню роль", – поділився чоловік враженнями від покупки.

ЖК ЖК "Атлант"

Надрукувати
мітки:
коментарів