Поділитись:

Ремонт дороги "Львів-Луцьк": залишилися останні "штрихи"

Четвер, 22 червня 2017, 14:14
Ремонт дороги «Львів-Луцьк»: залишилися останні «штрихи»

На нараді у голови Волинської ОДА говорили про завершення поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів Луцьк.

Зі слів начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, наразі на трасі завершують роботи з облаштування майданчиків на зупинках та встановлення освітлення, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Зокрема залишилось облаштувати або відремонтувати зупинки у селі Шклінь Горохівського району та селах Чаруків, Несвічі, Баїв та Гірка Полонка Луцького району. Тому голова облдержадміністрації Володимир Гунчик дав доручення підготувати підсумкову виїзну нараду, орієнтовно на 12 липня 2017 року, де ухвалюватимуть рішення про терміни здачі дороги.

"Хочу, щоб усі були готові доповісти про підготовку автомобільної дороги Н-17 Луцьк-Львів до здачі. Тому відбудеться виїзна нарада за участі голови облдержадміністрації, під час якої оглянемо дорогу, та на кордоні з Львівською області підведемо підсумки. Нарада відкрита, запрошуємо ЗМІ", – наголосив Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів