Поділитись:

Майже усіх пасажирів розбитої маршрутки в Луцьку виписали з лікарні

Понеділок, 19 червня 2017, 14:00

Стало відомо про стан пасажирів та водія маршрутки, яка втрапила в ДТП. Постраждалі перебували на лікуванні у КЗ "Луцька міська клінічна лікарня".

Заступник головного лікаря з медичної частини КЗ "Луцька міська клінічна лікарня" Володимир Шендибило розповів ІА "Конкурент", як триває лікування пасажирів маршрутки № 9, яка нещодавно втрапила в ДТП.

Лікар розповів, що двоє пацієнтів перебувають у нейрохірургії і готуються завтра до виписки. У травматології ще одна пацієнтка лікується, а другу вже виписали. І в опіковому центрі ще один пацієнт досі перебуває на лікуванні.

"Водій завтра вже буде виписаний. Принаймні плануємо", сказав Володимир Шендибило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЛЮДИ ВСІ КРИЧАЛИ, БУЛО МОРЕ КРОВІ", – ПАСАЖИРКА МАРШРУТКИ № 9

Як раніше вже повідомляв "Конкурент", 11 звернень за медичною допомогою у КЗ "Луцька міська клінічна лікарня" надійшло від пасажирів маршрутки № 9, яка втрапила в аварію.

Зі слів лікаря, із 11 пасажирів 5 довелося госпіталізувати. Відтак 2-є постраждалих перебували у травматології, ще 2-є – у нейрохірургії, та 1 пацієнт в – опіковому центрі. Решті пасажирів, у яких були різні забої, травми та синці, і які звернулися у лікарню, надали допомогу амбулаторно та відпустили додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРЕВІЗНИК ПРОКОМЕНТУВАВ АВАРІЮ ЗА УЧАСТЮ МАРШРУТКИ № 9

Надрукувати
мітки:
коментарів