Поділитись:

Ляшко похвалив обласну лікарню Волині

Понеділок, 19 червня 2017, 08:55
Ляшко похвалив обласну лікарню Волині

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко порівняв Волинську обласну клінічну лікарню із медициною у Швейцарії.

Про це він написав у Facebook.

"Коли я побачив Волинську обласну лікарню, мені здалося, що я десь у Швейцарії. Новенька будівля, велике реабілітаційне відділення, сучасне обладнання в операційних та передові методи діагностики. За рік тут лікуються близько 30 тисяч хворих, на день роблять в середньому 60 операцій", – зазначив Ляшко.

Окремо нардеп подякував головному лікарю клініки Івану Сидору. Він очолює лікарню вже 30 років. Як написав Ляшко, Сидор був серед тих, хто створював незалежну Україну: як депутат УРСР увійшов до "Групи Сахарова", яка фактично працювала на розпад Радянського Союзу.

Ляшко похвалив обласну лікарню Волині

До слова, статки сім'ї головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Івана Сидора формує більше 30 мільйонів гривень, понад шість гектарів землі, а також бізнес дружини.

Нагадаємо: Олег Ляшко завітав на Волинь 15 червня. За цей час він встиг нагримати на обласного прокурора, покласти букет квітів до фотостенду загиблим Героям Небесної сотні та учасникам російсько-української війни, змінити керівників обласної та міської організацій партії.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024