Поділитись:

У Львові Наталія Бунда "пересіла із "Запорожця" за штурвал літака" (відео)

Субота, 17 червня 2017, 20:45
У Львові Наталія Бунда

Засновник і голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий вважає лучан, які працюють у Львівській міській раді, "класними спеціалістами".

Про це він розповів в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE на телеканалі "Нова Волинь".

На сьогодні у Львівській міській раді працюють двоє лучан – директор департаменту фінансової політики Олег Іщук та директор департаменту розвитку Наталя Бунда.

Зі слів Андрія Садового, Наталія Бунда, яка працює лише кілька місяців, дуже чітко ввійшла в роботу.

"Вона сама відчуває позитивні зміни, тому що вона кожного дня отримує нову інформацію, нові контакти. Галицько-Волинське князівство, яке було за часів короля Данила, мало дуже велику силу, тому я за те, щоб наша координація – Луцька і Львова – була ще більшою. І навіть оцей кадровий обмін тільки піде на позитив", – зазначив він.

Міський голова Львова зауважив, що Наталія Бунда має великий потенціал, а в Луцьку вона мала невелику ділянку роботи.

"Тут ділянка набагато більша. З однієї сторони, що ви їдете за кермом "Запорожця", а що ви пересідаєте за штурвал літака – це зовсім інші масштаби. Департамент розвитку, яким керує Бунда, – це є культура (весь блок культури: театри, музичні школи, фестивалі), управління ІТ, управління туризму. Це все, що пов'язане з успіхом", – розповів він.

Зі слів Андрія Садового, робота у Львівській міській раді дала Наталії Бунді можливість черпати великий досвід – вона часто виїжджає закордон, часто приїжджають гості з інших країн.

На запитання ведучого ток-шоу Тараса Шкітера, чи не планує Андрій Садовий запросити до себе ще когось із Луцької міської ради, він відповів, що коли бачить мудру людину, незалежно, в якому місті вона працює, в нього зразу виникає бажання запросити її до роботи.

"Ті міста, які концентрують найбільше мудрих людей, ті сьогодні перемагають. Ті країни, які консолідують найбільшу кількість мудрих людей, ті сьогодні перемагають. Такий сьогодні світ. Береться не кількістю, а береться якістю. Тому, якщо є в Луцьку мудрі люди, які хочуть себе розвивати, вдосконалювати, я запрошую до Львова – роботи в нас є дуже багато", – сказав він.

А секрет "зманювання" у Андрія Садового простий:

"По-перше, ми платимо гроші. І немалі. Я ніколи не є скупий. Коли мова йде про заробітну платню, я плачу максимально великі кошти, які дозволяє платити закон. Друга річ – це особистий розвиток. З іншої сторони – це комунікація з людьми, які займаються подібною роботою в цілому світі. Ми дуже відкриті на світ, ми дуже відкриті на знання, ми вчимося кожного дня. І якщо ти працюєш у Львові рік-два-три, то твоя капіталізація виростає на порядок", – розповів очільник Львова.

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 грудня 2019
20:00
18 жовтня 2019
10:50
17 жовтня 2019
21:00
09 жовтня 2019
03 жовтня 2019
28 вересня 2019
21 вересня 2019
20:00
31 серпня 2019
29 серпня 2019
20:00
26 липня 2019
15:40