Поділитись:

Віктор Кривіцький: Вилучення "чорної каси" - черговий фарс прокуратури

Субота, 17 червня 2017, 18:19

Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький назвав черговим "фарсом" прокуратури вилучення нібито "чорної каси" митників, яке відбулось напередодні.

Про це Віктор Кривіцький написав у мережі Facebook.

Зі слів начальника митниці, прокуратура вкотре створює ілюзію розслідування "гучної" справи. Мовляв, вилучили "чорну касу" митників, але при цьому конфіскували гроші у фірми, яка не має жодного стосунку до Волинської митниці ДФС.

"Невже чергову акцію проти митниці провели задля того, щоб люди перестали говорити про пікети біля прокуратури?" – йдеться у дописі.

Як зазначив Віктор Кривіцький, обшук зазначений обшук провели 16 червня у приміщенні одного із суб'єктів підприємницької діяльності та за місцем проживання його керівника. У ході обшуку виявлено та вилучено 90 тисяч доларів США та 290 тисяч гривень і названо ці кошти гучними словами "чорна каса митниці".

"Де зв'язок? Який стосунок до грошей комерційної структури може мати митниця? Зухвалі звинувачення на адресу Волинської митниці безпідставні і голослівні", – зазначає він.

Віктор Кривіцький зауважує, що це не перша спроба тиску на Волинську митницю ДФС. Уже проводилася n-на кількість обшуків безпосередньо на пунктах пропуску, під час яких жодного разу не було виявленого нічого, що мало б бодай якийсь натяк на злочин або компрометувало роботу волинських митників.

"Які цілі переслідує прокуратура – це риторичне запитання. Комусь, очевидно, не подобається, що на Волинській митниці наведено лад, призупинено контрабандні потоки, суттєво нарощено надходження до бюджету та збільшено кількість суб'єктів ЗЕД, що обслуговуються на Волині. Натомість все робиться для того, щоб очорнити досягнення і результативну роботу Волинської митниці і мене особисто як її керівника", – вважає начальник Волинської митниці ДФС.

На підтримку Віктора Кривіцького виступили Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка та перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Степанцов.

Зокрема, у коментарі під цим постом Іван Мирка написав, що персонально йому дуже комфортно, коли митниця працює так, як зараз.

"Логічно і очевидно, що там, де є більше перевиконання, там менше "лівака", – зазначив він.

А Олександр Степанцов зауважив, що зараз митниця працює просто відмінно і позитив у її роботі відмічали як Президент, так і Прем'єр-міністр.

"Треба підтримувати митницю, і для області це буде великий плюс", – вважає він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
07 березня 2024