Депутати Волиньради просять відновити спецрежим оподаткування для аграріїв

Вівторок, 09 лютого 2016, 10:43

Депутати від "Батьківщини" вимагають поновити спецрежим оподаткування для аграріїв.

Народні депутати від "Батьківщини" зареєстрували проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо окремих питань оподаткування діяльності у сфері сільського господарства. Про це 9 лютого під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики повідомив депутат Волиньради від "Батьківщини" Сергій Слабенко.

Своєю чергою, лідер "Солідарності" в обласній раді Володимир Бондар запропонував взяти усі винесені пропозиції, щодо змін до Податкового кодексу щодо питань оподаткування у сфері сільського господарства, в тому числі пропозицію Слабенка і створити своє рішення, яке підтримає обласна рада.

Підтримав колегу по фракції, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

"Вважаю, що ми повинні, перед прийнятямм даного рішення, ще раз послухати представників фіскальної служби і не підтримувати окреме звернення, а створити своє, врахувавши усі попередні пропозиції", -сказав очільник області.

У підсумку комісія підтримала проект Сергія Слабенка і підтримала внесення змін до Податкового кодексу запропоновані народними депутатими України, членами фракції "Батьківщина" Олександрою Кужель, Вадимом Івченко та Іваном Кириленко.