Поділитись:

Куди хочуть "переселити" квітковий ринок у центрі Луцька

П'ятниця, 16 червня 2017, 11:59
Куди хочуть «переселити» квітковий ринок у центрі Луцька

Продавцям квітів стихійного ринку, що у сквері по проспекту Волі в Луцьку, пропонують на вибір два місця у центральній частині міста для облаштування ринку.

Про це йшлося під час зустрічі міської владиз продавцями квітів ринку, що знаходиться по проспекту Волі у сквері біля будинків № 3 та № 5, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Як повідомив в.о. міського голови Ігор Поліщук, до міської ради неодноразово зверталися жителі будинків, які знаходяться біля ринку, з проханням перенести його в інше місце, адже він створює чимало незручностей, знищує зелені насадження, зайняв майданчик, де бавилися діти. Окрім цього, стихійний ринок не відповідає стандартам, які мають бути у центральній частині обласного центру. Намети у центрі міста псують його естетичний вигляд.

"Ми, як перспективу, розглядаємо для облаштування квіткового ринку два місця. Перше – біля кафе "Сніжинка", праворуч від спуску у парк, буквально за 200 метрів від нинішнього стихійного місця торгівлі. Другий варіант – майданчик біля обласної філармонії, який реконструйований, викладений бруківкою. Там чудове місце для торгівлі, зроблений заїзний карманчик для паркування автомобілів", – сказав Ігор Поліщук.

Керівники міста запевнили продавців, що максимально сприятимуть у вирішенні питання таким чином, щоб вони і лучани були задоволеними. Йшлося навіть про паспорт прив'язки на п'ять років та влаштування малих архітектурних форм за невисокою ціною оренди.

Підприємці мають протягом тижня оглянути обидва запропоновані майданчики, щоб у наступний понеділок прийняти остаточне рішення щодо розташування квіткового ринку.

Надрукувати
мітки:
коментарів