Поділитись:

Оренда житла: у Луцьку – ціни одні з найнижчих

П'ятниця, 16 червня 2017, 12:18
Оренда житла: у Луцьку  – ціни одні з найнижчих

Ціни на оренду однокімнатних квартир в нових житлових комплексах в регіональних центрах країни практично не змінилися з травня 2017 року.

Брокери стверджують, що підстав для зростання або зниження орендної плати на українському ринку нерухомості не спостерігається. Змін можна чекати тільки при різких змінах в економічній ситуації країни, – пише domik.ua.

Оренда житла: у Луцьку  – ціни одні з найнижчих

Найбільш дорогі однокімнатні квартири в нових житлових комплексах можна зняти в Києві. Середня вартість оренди такого житла тут становить 9 000 грн. Серед інших центральних областей України найвищі показники відзначені в Дніпрі – 6 500. За вигідною ціною можна зняти житло в Кропивницького – 2 500 грн.

У Західній частині України найвищі ціни на оренду однокімнатних квартир виявлені у Львові – 6 000 грн. Найбільш низька вартість оренди об'єктів зафіксована в Чернівцях – 3 200 грн.

У Східній частині України найдешевше зняти однокімнатну квартиру можна в новобудовах Запоріжжя – 4000 грн. При цьому найвищі показники простежуються в Харкові – 6000 грн.

У Південній частині України найбільш дорогі квартири виставлені на оренду в Одесі – 8 000 грн. Невеликий розмір орендної плати за однокімнатне житло відзначений в Миколаєві – 3 500 грн.

У Північній частині України середні ціни на оренду житлової нерухомості в нових будинках коливаються вiд 2 800 до 5 000 грн. Найменші показники зафіксовані в Сумах – 2 800 грн. Найвищі ціни на оренду однокімнатних квартир відзначені в Житомирі – 5 000 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів