Поділитись:

Мотиви теракту в Києві пов'язані із обстрілом в Луцьку, – нардеп

Четвер, 08 червня 2017, 12:53
Вибух на території посольства США в Києві могли влаштувати за вказівкою Росії.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив депутат фракції "Народний фронт", радник очільника МВС Антон Геращенко, – повідомляє Еспресо.TV.

Він зазначив, що невідома особа кинула вибуховий пристрій на територію посольства близько першої годин ночі. З його слів, розслідуванням цього інциденту будуть займатися представники СБУ, вони вже перебувають на території відомства. Спеціалісти зберуть всі відеозаписи з камер посольства.

"Моя версія, що мотиви цієї провокації такі самі, як і постріл по консульству Польщі в Луцьку, як організація фейкових акцій протесту нібито поляків. Думаю, це зробили за завданням з Росії. Це – гарний привід збаламутити інформаційний простір, потрапити на світові таблоїди новин, мовляв, "у Києві небезпечно". Інших мотивів я не бачу", – наголосив Геращенко.

Нагадаємо: 29 березня у будівлі Генерального консульства Польщі в Луцьку також стався вибух. Правоохоронні органи ідентифікують нічний обстріл як теракт. Служба безпеки України пропонує винагороду 25 тисяч гривень за інформацію про вибухи у Генеральному Консульстві Польщі у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів