Поділитись:

Депутат БПП заявив про вихід з фракції

Понеділок, 08 лютого 2016, 12:17
Депутат БПП заявив про вихід з фракції

Депутат Єгор Фірсов заявив про вихід з фракції Блоку Петра Порошенка.

"Це рішення далося мені дуже непросто. Я підійшов до нього виважено, обмірковував кілька днів, але зрозумів, що іншого виходу у мене немає. Тому я виходжу з фракції" Блоку Петра Порошенка", - написав Фірсов у своєму блозі, повідомляє видання "Українська правда".

Він пояснив, що хотів вийти з фракції ще тоді, коли вона не підтримала рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенка.

"Але колеги порадили не робити необачних кроків. Я трохи охолонув, порадився з людьми, думкою яких дорожу, і не змінив свого рішення. Залишатися у фракції разом з паном Кононенком я більше не можу, тому що не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею", - заявив Фірсов.

"Після голосування по Кононенку я зрозумів, що більшість моїх колег по фракції свідомо покриває корупційні схеми "нової родини", причому роблять вони це навіть тоді, коли про цю корупції відкрито говорять наші журналісти і західні партнери. Я бачу, як фракція БПП, завдяки кільком людям, впевнено повторює шлях Партії регіонів ", - обурився Фірсов.

"Історія з Айварасом, якого я поважаю, стала останньою краплею. Я більше не можу залишатися у фракції" Блок Петра Порошенка". Розумію, що колишні колеги можуть помститися і позбавити мене мандата, але я не тримаюся за депутатське крісло. На відміну від корумпованої верхівки БПП, воно не приносить мені грошей", - сказав він.

Фірсов додав, що найбільше йому незручно перед виборцями, які повірили.

"Обіцяю, що буду використовувати всі наявні важелі, щоб боротися проти корупції та оприлюднювати всі відомі мені факти", - заявив він.

Він також нагадав, що не підтримував рішення керівництва УДАРу про злиття з БПП.

Надрукувати
мітки:
коментарів