Поділитись:

"Луцькрадні війни: повернення секретаря" (анонс)

Четвер, 08 червня 2017, 07:40

Сьогодні Луцька міська рада знову стане живим підручником для політологів та психологічним трилером для журналістів й інших психів, яким не сидиться вдома.

Юлія Вусенко виграла суд, який прийняв рішення скасувати рішення про її звільнення з посади секретаря Луцькради. Разом із тим, суд не задовольнив вимогу про зняття з посади діючого секретаря – Ігоря Поліщука.

Поліщук каже, що він нікуди з кабінету секретаря не піде і призначає позачергову сесію, на якій депутати будуть голосувати про поновлення Вусенко на посаді.

Вусенко відповідає, що сесія не потрібна.

"Є рішення суду і його потрібно виконувати... Секретаря Луцька міська рада призначала відповідно до законів України. Мене, як секретаря ради, вносив на розгляд ради покійний міський голова, так як це передбачається законодавством, мене обирали депутатом. Це рішення не оскаржене в суді законним та діючим на сьогоднішній день. Рішення про моє зняття було оскаржене в суді, і судом було вирішено, що воно є незаконним. Я не бачу потреби більше в жодним підтвердженнях, аби підтверджувати голосуванням сесії", – каже вона.

В будь-якому разі, сесія відбудеться, Поліщук винесе питання про поновлення Вусенко на посаді, можливо навіть назначить повторні голосування, 22 голосів не знайдеться, Ігор Ігорович залишиться в своєму кріслі. Що буде далі?

Приходьте й дізнавайтеся про це першими. Або хоча б вмикайте стріми на "Facebook" чи активно слідкуйте за новинами на сторінках сайту новин Волині "Конкурент".

Надрукувати
мітки:
коментарів