Поділитись:

#Cім_сорок: Що не так із луцькими таксі

Неділя, 04 червня 2017, 07:40
#Cім_сорок: Що не так із луцькими таксі

Доброго святкового ранку!

Як часто вам доводиться користуватися послугами луцьких служб таксі? Мені от доводиться часу від часу, і мабуть немає такої служби, котрою б не скористалася. Тож мій досвід (та суб'єктивний фактор) говорять про те, що з таксі в Луцьку не все гаразд. Ще хочу зазначити, що йтиметься далі про більшість таксі та таксистів (хоча позитивна меншість все ж є), а не про транспортні сервіси.

Переваги:

1. Обізнаність. В основному таксисти знають усі вулиці, навіть маленькі провулки, що говорить про неабиякий стаж та досвід водіїв.

2. Привітність. Не змогла пригадати жодного випадку, коли б таксист нахамив, поводився неадекватно чи грубіянив. Така людська якість, як привітність, грає на руку водіям, оскільки за хороший сервіс та гарне ставлення до клієнта хочеться віддячити.

3. Конкуренція. Для пасажирів, які користуються послугами таксі, конкуренція – це можливість обрати оптимальну за комфортом, якістю та ціною службу таксі (від найдорожчих до найдешевших).

Недоліки:

1. Безпека. Серйозний недолік, який для мене стоїть на першому місці. Жодного разу (!), жодного, водій таксі не запропонував мені пристебнути ремінь безпеки. Більшість водіїв їздять не пристебнутими. Як би там не було, та від різного роду небезпек ми не застраховані, а вберегти життя цінніше, ніж водити автомобіль без ременя.

2. Технічний стан авто. Зачасту, (хто б і що не казав) автомобілі для таксування – це транспорт 20-річної, а то й більше, давності. Тож якщо пасажир поспішає, то не кожен таксист погодиться свою "ластівку" гнати швидше.

3. Оплата. У жодній службі таксі немає можливості розрахуватися за проїзд карткою. Це погано.

Якщо ви погоджуєтеся або не погоджуєтеся з цими пунктами, напишіть свою думку у коментарях. А вам всім бажаю порядних таксистів, комфортабельних поїздок і вдалої дороги!

Надрукувати
мітки:
коментарів