Поділитись:

Як обдертий панельний будинок у Луцьку перетворюють на "лялечку" (фото)

Субота, 03 червня 2017, 12:00

ОСББ ОСББ "Федорова 4"

У Луцьку вже понад місяць тривають ремонтні роботи з утеплення панельного будинку на вулиці Федорова. Нещодавно на одній зі стін будівлі з'явився гігантський логотип міста, який одразу ж привернув увагу лучан.

Як розповів у коментарі Конкуренту голова правління ОСББ "Федорова 4", на якому і з'явився цей малюнок, Георгій Давидюк, нанести зображення вирішили, аби зробити будинок впізнаваним і продемонструвати, що люблять своє місто.

Керівник ОСББ пригадує, що спільно з мешканцями вони прийняли рішення провести повну термомодернізацію багатоповерхівки. За сприяння Луцької міської ради ОСББ отримало кредит в державному банку "Укргазбанку" на суму 2,4 мільйона гривень. Кредитна угода з банком розрахована на 10 років.

Крім того, по завершенню робіт держава повинна компенсувати майже половину їхньої вартості.

(натисніть, щоб збільшити)

Як розповідає Георгій Давидюк, утеплювати будинок почали 20 квітня. Завершити ж роботи планують до 20 липня.

"Це перший панельний будинок в історії Луцька, який зараз утеплюють. Наша задача – відремонтувати не тільки його, а й панельні будинки, які тут поряд", – зауважує керівник ОСББ.

Якщо правий бік багатоповерхівки вже майже завершили...><span class=Якщо правий бік багатоповерхівки вже майже завершили...

...то з іншого боку роботи з утеплення на початковій стадії...><span class=...то з іншого боку роботи з утеплення на початковій стадії...

...але часу до 20 липня ще вдосталь><span class=...але часу до 20 липня ще вдосталь

До слова, ОСББ "Федорова 4" було створене у 2016 році. Раніше, за кредитні кошти від "Укргазбанку", в будинку встановили індивідуальний тепловий пункт і тепловий лічильник. Це, зі слів керівника об'єднання, дозволило людям суттєво заощадити.

"В середньому, мешканці платили на 55-60 % менше, ніж по Луцьку", – резюмує Георгій Давидюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів