Поділитись:

Саудівські бізнесмени хочуть інвестувати в сільське господарство України - ЗМІ

Неділя, 07 лютого 2016, 11:46
Саудівські бізнесмени хочуть  інвестувати в сільське господарство України - ЗМІ

Рішення про інвестиції Саудівської Аравії в сільське господарство України вступить в силу через три роки.

Відповідну заяву було зроблено після перемовин посла України в цій країні Вадима Вахрушева з 25 саудівськими підприємцями, повідомляє Новое время з посиланням на місцеву газету Аль-Ватан.

Таке рішення пов'язане з тим, що в Аравії зупинено вирощування пшениці, також країна переорієнтується на інвестування в сільське господарство за кордоном. Рішення про інвестиції в Україну вступить в силу через три роки.

Найближчим часом саудівські бізнесмени мають намір відвідати Україну, щоб оцінити інвестиційні можливості. Також очікуються відповідні візити українських підприємців до Ер-Ріяда. Бізнесмени із Саудівської Аравії інвестують у сільське господарство України 10,5 млрд доларів.

Нагадаємо, інвестиції до України у 2015 році надходили з 133 країн світу. Основними інвесторами, на які припадає 83% загального обсягу коштів, залишалися Кіпр, Німеччина, Нідерланди, Російська Федерація, Австрія, Велика Британія, Британські Віргінські Острови, Франція, Швейцарія та Італія. Третина інвестицій припадала на промисловість.

Надрукувати
мітки:
коментарів