Поділитись:

Які умови розтермінування при купівлі квартир в ЖК "Яровиця"*

Понеділок, 12 червня 2017, 14:50
Які умови розтермінування при купівлі квартир в ЖК «Яровиця»*

При 100 % оплаті вартість квадратного метра нерухомості в ЖК "Яровиця" приємно здивує.

Також забудовник пропонує хороше безвідсоткове розтермінування платежів до IV кварталу 2018 року. Мінімальний перший внесок при цьому становить 30 %. Покупець, відповідно до складеного графіку до Договору вносить рівномірні щомісячні або щоквартальні платежі до кінця даного терміну. В залежності від 1-го внеску ціна метру квадратного неоплаченої площі змінюється і при цьому незначно впливає на кінцеву вартість об'єкту нерухомості. Звісно, економічно-вигідним є внесення 70% вартості квартири, в такому випадку ціна м2 не змінюється і фіксується прайсова вартість. Також позитивним моментом є те, що, Покупцю надається змога дострокового погашення.

Перевага пропозиції по розтермінуванню від ЖК "Яровиця" полягає в тому, що покупець має часовий резерв для акумуляції потрібних фінансових ресурсів.

Окрім того, в рамках забезпечення населення житлом в ЖК "Яровиця" існує розтермінування залишкової вартості на більш тривалий термін. Тому можна скористатися послугами банківських установ, які беруть участь в цих програмах: "Ощадбанк", "Кредобанк".

За деальнішою інформацією звертайтеся до Центру продажу: вул. Яровиця, (050) 402 05 05

Надрукувати
мітки:
коментарів