Поділитись:

Луцькій фірмі не заплатять за неякісний ремонт дороги

Четвер, 01 червня 2017, 08:50
Луцькій фірмі не заплатять за неякісний ремонт дороги

Службі автомобільних доріг у Тернопільській області таки вдалося "відвоювати" в суді свої 32 мільйони гривень, які вимагало від них ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" за неякісний ремонт об'їзної Кременця, який робили у 2012 році.

Про це під час колегії обласної адміністрації зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна, – пише агенція новин з Тренополя "Галас".

"Нарешті завершилася епопея зі судами та Службою автомобільних доріг у Тернопільській області. Зокрема, це рішення Господарського суду Тернопільської області. Я вдячний Генеральній прокуратурі, котра зайняла чітку позицію, і ми отримали результат і "відбили" свої 32 мільйони гривень вже у суді в Києві. Якби ми віддали ці гроші, то нам довелося б працювати півроку для того, щоб отримати перевиконання", – наголосив Степан Барна.

Водночас він додав, що наступним етапом буде питання подання на звільнення недобросовісних суддів.

"Про це я також говорив на зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, і тому прошу фіксувати всі подібні порушення і кожен такий факт. Сьогодні суди навчилися займати антидержавницьку позицію. Зокрема, це добре видно по роботі патрульної поліції, коли інспектори штрафують п'яних водіїв, а судді їх відпускають безкарними", – підкреслив очільник області.

Нагадаємо: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області повинна була заплатити ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" чималі кошти. Фірма майже 5 років тому "ремонтувала" ділянку траси Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече (об'їзну Кременця). Та тільки роботи Служба автодоріг не прийняла – технологія була грубо порушена. Втім, суд став на бік приватного підприємства.

Надрукувати
мітки:
коментарів