Поділитись:

На Луцький навчально-реабілітаційний центр дали гроші з бюджету

Середа, 31 травня 2017, 11:24
На Луцький навчально-реабілітаційний центр дали гроші з бюджету

Луцькрада виділила кошти на капітальний ремонт актового залу та встановлення ліфта у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі.

900 тисяч гривень спрямують на капремонт актового залу, а 876 тисяч гривень дадуть на реконструкцію частини корпусу, зокрема на облаштування ліфта, а якщо треба буде, то здійснити дофінансування ліфта. Про ц сказав депутат Луцькради, голова "бюджетної" комісії Луцькради Павло Данильчук 31 травня під час сесії Луцькради.

Депутат Анна Мовяк зазначила, що питання щодо ліфта актуальне ось уже вісім років, адже батьки змушені носити своїх дітей на руках на вищі поверхи.

Депутат Григорій Пустовіт сказав, що проблема не стоїть ультимативно – або ліфт, або актовий зал. Просто зараз доцільніше і швидше буде зробити саме капремонт актового залу, оскільки, щоб зробити ліфт, вварто привести в порядок земельну документацію, а потім оголосити тендер, а це все – час. Відтак пропонують зараз спрямувати більшу частину коштів на актовий зал, а решту спрямувати на ліфт, а потім, якщо буде необхідність, дофінансувати з бюджету ремонт ліфта.

"Батьки погодолись на пропозицію "бюджетної" комісії щодо виділення 900 тисяч гривень на актовий зал, а решту –н а ліфт, який вже восени запрацює", – сказав Павло Данильчук.

Депутати підтримали зміну до бюджету щодо виділення коштів на актовий зал та ліфт в навчально-реабілітаційному центрі.

Надрукувати
мітки:
коментарів