Поділитись:

У Луцьку з'явився офіс для великих платників податків

П'ятниця, 05 лютого 2016, 16:04
У Луцьку з'явився офіс для великих платників податків

Сплатити податки у спеціальному офісі луцької податкової замість того, щоб їхати у Львів, матимуть можливість 20 волинських та 8 рівненських підприємств, що належать до великих.

Це стало можливим завдяки відкриттю тут луцького управління СДПІ з обслуговування великих платників у Львові Міжрегіонального головного управління ДФС, що відбулося у п'ятницю, 5 лютого, - інформує Волинське Агентство Розслідувань.

З цієї нагоди у Луцьк приїхав голова Держфіскальної служби Роман Насіров. Разом із міським головою Луцька Миколою Романюком, головою ОДА Володимиром Гунчиком та представниками великих платників ("Луцьксантехмонтаж №536", "Волиньфарм" тощо) вони оглянули офіси нового центру.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ ДФС у Волинській області, 60% від загальної суми податку на прибуток, що перераховують до держбюджету з області – внесок 20 великих платників. А за словами Володимира Гунчика, головна причина відкриття офісу – зберегти 10% податку на прибуток, які перераховують в місцеві бюджети. Якби офісу не було, існував ризик, що їх волиняни платити муть у львівський бюджет. 8 рівненських підприємств також платитимуть по 10% податку на прибуток на Волині, тому загалом вигода від такого офісу становитиме 20-30 мільйонів гривень на рік.

Керівником нового офісу призначили Віктора Дячука. Він працює в податковій з 1998 року, зокрема 3 роки був першим заступником керівника Луцької об'єднаної державної податкової інспекції.

У Луцьку з'явився офіс для великих платників податківУ Луцьку з'явився офіс для великих платників податківУ Луцьку з'явився офіс для великих платників податківУ Луцьку з'явився офіс для великих платників податківУ Луцьку з'явився офіс для великих платників податківУ Луцьку з'явився офіс для великих платників податківУ Луцьку з'явився офіс для великих платників податків

Надрукувати
мітки:
коментарів