Поділитись:

Боратинська сільрада виступила проти смороду

Четвер, 25 травня 2017, 21:00

Голова Боратинської сільської ради Сергій Яручик та депутати під час сесії ради в четвер, 25 травня, категорично виступили проти нестерпного запаху в Луцьку та поблизу міста.

Про це у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів голова ради.

Одним із піднятих питань сільським головою та депутатами ради було питання смороду, який виник на очисних спорудах Гнідавського цукрового заводу, та завдає незручностей не лише Луцьку, а й Боратинській сільраді.

"На цей час створені різні комісії та вивчається питання, аналізується... Знаємо, що зупинений завод із виробництва біоетанолу. Але швидше всього причина не тільки в ньому, а в тому, що йдуть великі скиди в мікрорайоні Вересневе", – наголосив голова Боратина.

Зі слів Сергія Яручика, депутати ради дуже стурбовані неприємним запахом, який поширюється практично щодня, тож планують робити звернення, щоб якнайшвидше вирішити питання несанкціонованих викидів каналізаційних відходів із району Вересневе. Також просять процес вирішення проблеми прискорити.

"Можна паралельно робити проект і вирішувати частину цієї проблеми, поки працюють екологічні служби, санстанції та визначають вміст шкідливих викидів", – резюмував Сергій Яручик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКИХ "М'ЯСНИКІВ" ЗАПИТАЮТЬ, ЩО ВОНИ СКИДАЮТЬ У КАНАЛІЗАЦІЮ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАВОД ІЗ ВИРОБНИЦТВА БІОЕТАНОЛУ В ЛУЦЬКУ ПРАЦЮЄ БЕЗ ДОЗВОЛІВ, – ДЕРЖЕКОІНСПЕКЦІЯ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СМОРІД В ЛУЦЬКУ: ЗВІДКИ ВІЄ І ХТО ВИНЕН

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТАЛИ ВІДОМІ МОЖЛИВІ ПРИЧИНИ НЕСТЕРПНОГО СМОРОДУ В ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024