Поділитись:

Великий переполох на маленькій Волині

Четвер, 25 травня 2017, 07:40

Цього тижня Волинь повністю сказилася: Луцьк так засмердівся, що сам Ігор Палиця прилетів сваритися і відстоювати права лучан на чисте повітря (правда не відстояли, зате попіарилися), "Океан Ельзи" приїхав радувати своїх фанів та нищити бігові доріжки стадіону "Авангард" (надіюся, що не знищили), ну і сам Президент України Петро Порошенко вперше відвідав Волинь в якості глави Держави.

Прогнозовано, найбільше шуму наробив приїзд гаранта. Соцмережі рясніли публікаціями про те, як "вилизують" Луцьк (вилизують – таке вже непристойне слово), люди обговорювали, що саме він робитиме у нас, скільки буде охорони, а чи перекриють дороги і т.д. і т.п.

Порошенко прилетів на гвинтокрилі, розповів про безвіз, когось насварив, а когось – похвалив. Потім ще трохи розповів про безвіз. І ще трохи. І ще трішки в самому кінці.

Читайте також: VIP-ПЕРСОНИ, ГВИНТОКРИЛИ ТА НОВИЙ ЗАВОД: РЕПОРТАЖ ВІЗИТУ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНЬ (ФОТО)

Дехто каже, що таких заходів безпеки, як вчора, не було навіть при Януковичі, інші ж просто радіють побачити першу особу країну на власні очі.

А я просто надіюся, що за цими всіма візитами, концертами і галасом, люди не забувають любити свій рідний край.

Нещодавно я приїхав з Донбасу, де почув похвалу нашій Волині. Один із керівників, однієї з місцевих рад розповідав про свій приємний шок від відвідування рекреаційного пункту у нас. Де можна безкоштовно посмажити м'ясо, де є всі зручності, включаючи дрова.

Чи помічаємо ми це? Чи дякуємо тим самим лісівникам, які це роблять для нас? Рідко. Тому давайте трішки забудемо про весь цей переполох і будемо любити нашу Волинь, незалежно від того, як часто сюди навідується голова обласної ради, Океан Ельзи та Президент України.

P.S. Певно, що в п'ятницю Ігор Палиця на позачерговій сесії закине кілька камінців в город Петра Порошенка, дружні до нього ЗМІ це підхоплять, хтось поаплодує, а хтось скаже "фу", але мене там буде (пробачте любі депутати, цього разу без гонзо-журналістики в раді), я буду займатися цікавішими справами зі своїм колегою та другом Сергієм Шараєвським, про які ви, скоріше за все, зможете почитати у неділю ввечері.

Надрукувати
мітки:
коментарів