Поділитись:

Осіб з інвалідністю працевлаштують у департаменті соцполітики Луцька

Середа, 24 травня 2017, 17:51
Осіб з інвалідністю працевлаштують у департаменті соцполітики Луцька

До роботи у департаменті соціальної політики Луцької міської ради хочуть залучити людей з обмеженими можливостями.

Особи з інвалідністю зможуть допомагати у роботі департаменту соціальної політики. Про це сказав секретар Луцькради Ігор Поліщук 24 травня під час засідання позачергового міськвиконкому.

Зі слів Ігоря Поліщука, зі зміною виплат субсидій варто було придумати, як можна допомогти особам з інвалідністю залучити додаткові кошти. Відтак вирішили реалізувати проект, завдяки якому люди з обмеженими можливостями змогли б допомагати департаменту соціальної політики з оформленням субсидій. Наприклад, люди з ураженням опорно-рухового апарату зможуть допомагати у формуванні справ, а незрячі зможуть допомагати з консультаціями по телефону.

"Ми дійшли згоди і з нами згідні люди співпрацювати у плані формування справ, нарахування субсидій, а також у плані соціалізації, а саме спілкуванню та наданню консультацій. Їм важливо вийти зі своїх домівок і взяти участь у життєдіяльності міста", – додала начальник департаменту соціальної політики Тетяна Книш.

Ігор Поліщук також зазначив, що на цей проект треба виділити 312 тисяч гривень із бюджету і додав, що цей проект поки що перший і єдиний в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів