Поділитись:

Волинські аграрії – проти податкових нововведень

П'ятниця, 05 лютого 2016, 15:31
Волинські аграрії – проти податкових нововведень

Волинські сільгоспвиробники під час наради з керівниками області наголошували на тому, що аграрна галузь – в критичній ситуації через скасування пільгового режиму оподаткування.

Через непомірні платежі селяни змушені скорочувати виробництво, – заявляють волинські аграрії за інформацією видання ВОДТРК.

"Ще два роки тому аграрний сектор був єдиною галуззю в Україні, що демонструвала стабільний приріст виробництва. Торік ці показники знизилися, втім Волинська область зібрала понад мільйон тонн збіжжя", – зазначали на нараді.

Голова постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин Віталій Заремба і директор приватно-орендного сільгосппідприємства імені Тараса Шевченка Андрій Турак заявляють, що усі досягнення нівелюються через зміни у податковому кодексі.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розділяє незадоволення господарників, проте закликає не вдаватися до радикальних дій, а спільними зусиллями лобіювати вирішення проблеми у столиці.

Волинські аграрії ухвалили звернення до центральних органів влади з вимогою відмінити податкові нововведення. Це питання розглядатиметься на сесії обласної ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів