Поділитись:

Антикорупційне бюро відреагувало на ситуацію із ковельським ветсанзаводом

Понеділок, 22 травня 2017, 16:34

У Національному антикорупційне бюро України вдіповіли на звернення Волинської обласної ради з приводу можливих неправомірних дій посадових осіб ВОДА, Ковельської міської ради, Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод".

У бюро зазначили, що основним завдання структури є протидія кримінальним корупційним правопорушенням, які вчинені посадовими особами, а в зверненні не викладено обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінальних корупційних правопорушень, – повідомляє прес-служба облради.

"За результатами розгляду в межах компетенції вказаного звернення Головним підрозділом детективів Національного антикорупційного бюро України встановлено, що у зверненні не викладено обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінальних корупційних правопорушень, віднесених до підслідності детективів Національного антикорупційного бюро України, у зв'язку з чим на даний час відсутні достатні правові підстави для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Разом з тим розгляд інших питань не належить до компетенції Національного антикорупційного бюро України. З огляду на вищевикладене направляємо вказане звернення для розгляду в межах компетенції. У разі незгоди з прийнятим рішенням останнє можна оскаржити у передбаченому чинним законодавством України порядку", – сказано у відповіді на звернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО ЗАРАЗ ВІДБУВАЄТЬСЯ НА КОВЕЛЬСЬКОМУ ВЕТСАНЗАВОДІ

Надрукувати
мітки:
коментарів