Поділитись:

У луцькому "Промені" буде творча майстерня для дітей

Неділя, 21 травня 2017, 20:30

Творчій студії "Смугастий носоріг" виповнилося два роки.

Свій день народження майстерня відсвяткувала на території "Сіті-парку" сьогодні, 21 травня.

"Ми працюємо з дітками різного віку. Вчимо їх малювати, проводимо різноманітні майстер-класи. Це прекрасно, що в нашому місті процвітає творчість, адже діток треба розвивати, прививати їм любов до мистецтва. Хочеться, щоби діти розвивали свої таланти і робили світ кращим. Бо вони найпрекрасніше, що у нас є. Коли вони малюють свої роботи – це щастя для всіх. І дуже радісно, що ми маємо таку можливість – залучати діток до творчості", – розповіла керівник художньої студії Марія Мєкшенкова.

Крім того, "смугасті" відзначали ще одну подію: у вересні, після канікул, студія переїжджає у розважальний комплекс "Промінь".

Керівник творчої студії Марія Мєкшенкова і директор РЦ Керівник творчої студії Марія Мєкшенкова і директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк

"Розважальний центр "Промінь" радий вітати творчу майстерню "Смугастий носоріг" з річницею та бажає ще більшого творчого розвитку вже у складі новітнього розважального комплексу для усієї родини "РЦ Промінь". Я впевнений, що у нашій співпраці ми зможемо подарувати море позитивних емоцій, щасливих моментів для усіх діток нашого міста, а також можливість для якісного творчого розвитку, адже комплекс буде мультифункціональний та різносторонній", – зазначив директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк.

У подарунок від "Променя" діти отримали сертифікати на дві години розваг у лабіринті.

На святі також презентували виставку робіт вихованців "Смугастого носорога".

А після урочистої частини на дітей чекали різноманітні конкурси та частування.

Надрукувати
мітки:
коментарів