Поділитись:

Волинянам розповіли, як зареєструвати авто і не попастись шахраям

П'ятниця, 05 лютого 2016, 09:35
Волинянам розповіли, як зареєструвати авто і не попастись шахраям

В Регіональному сервісному центрі МВС у Волинській області розповіли, як волинянам законно зареєструвати автівку і "не потрапити на гачок" до шахраїв.

Прес-служба відомства зазначає, що у ЗМІ все частіше з`являється інформація про діяльність так званої "Транспортно-реєстраційній Служби Народу". Представники даної організації зазначають, що вони уповноважені здійснювати всі необхідні дії з реєстрації транспортних засобів, а також видавати номерні знаки.

"Транспортно-реєстраційна Служба Народу" рекламує надання своїх послуг, що підвищує небезпечність появи все більшої кількості незареєстрованих авто.

Пам`ятайте, що лише сервісні центри МВС уповноважені видавати свідоцтво про реєстрацію автомобіля та номерні знаки, оскільки лише такий порядок передбачений законодавством України", – наголошують у відомстві.

Закон України "Про дорожній рух" закріплює положення про те, що повноваження на здійснення державної реєстрації транспортних засобів в Україні є лише у територіальних органів Міністерства внутрішніх справ, якими у Волинській області є територіальні сервісні центри.

Надрукувати
мітки:
коментарів