Зробіть життя громади кращим: на Волині стартував конкурс міні-грантів

П'ятниця, 19 травня 2017, 16:02

На Волині стартував третій етап конкурсу міні-грантів "Крок назустріч".

ФОНД Ігоря Гузя "Прибужжя" спільно з програмою "Активні громадяни" від Британської ради в Україні оголошує третій етап конкурсу міні-грантів "Крок назустріч", – повідомляють організатори.

Мета конкурсу – сприяти самоорганізації місцевих громад Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів, а також міст Нововолинська та Володимира-Волинського для підтримки ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Максимальний розмір міні-гранту – 20 000 гривень. Загальний бюджет конкурсу – 200 000 гривень.

Учасниками можуть бути: ініціативні групи громадян, громадські організації, заклади культури та освіти, соціальні служби, органи місцевого самоврядування, що знаходяться на території Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів, а також міст Нововолинська та Володимира-Волинського.

Основними пріоритетними темами конкурсу є: енергозбереження; молодіжні ініціативи; сфера безпеки; будівництво дитячих майданчиків; підтримка ОСББ; вирішення локальних нагальних проблем.

Втілити міні-грант необхідно упродовж чотирьох місяців з дня підписання угоди про його реалізацію.

Заявки приймаються до 25 травня (четвер) 2017 року.

Організатори зазначають, що зацікавлені не тільки надати потрібне фінансування для ідей, а й навчити якісного написання проектів та їх управління. Тому, автори відібраних ініціатив обов'язково мають взяти участь у навчанні основ проектного менеджменту від тренерів програми "Активні громадяни" (26-27 травня).

Фінальна презентація проектів перед конкурсною комісією відбудеться 03 червня.

Оголошення результатів конкурсу – 04 червня 2017 року.

Заявки на отримання міні-гранту потрібно заповнити за цим посиленням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1GGbYRqrr6lopKhJQ44ijhNSpJGgzvYP1pDW-B893r3EqXw/viewform

Більше інформації про проект ви можете знайти тут: - http://pitching.in.ua/prybuzhzhia/ та тут - http://fpb.org.ua/polozhennja-pro-konkurs.