Поділитись:

У КП "Автопарксервіс" сказали, де хочуть облаштувати платні парковки

Четвер, 18 травня 2017, 12:35
У КП

КП "Автопарксервіс" хоче покращити свій фінансовий стан завдяки запровадженню нових платних парковок.

Директор КП "Автопарксервіс" Сергій Денисенко розповів про фінансовий стан підприємства. Цю інформацію він озвучив депутатам Луцькради 18 травня під час засідання "бюджетної" комісії.

Зі слів Сергія Денисенка, нещодавно скоротили людей, які мали б працювати на евакуаторі, котрий, до речі, за шість місяців жодного дня не працював.

Також директор КП повідомив, що будуть нові паркувальні місця на Кривому Валу, нині іде погодження тарифу. Потім там поставлять паркомат і будуть працювати.

"Проблема щодо паркування полягає в тому, що люди деколи неправильно реагують, що то вже є платні місця", – сказав Сергій Денисенко.

Депутат Олександр Кравченко спитав, чи директор КП "Автопарксервіс" готовий сказати за той час, як він обійняв цю посаду, чи фінанси підприємства ідуть в плюс, чи залишились на тому ж самому рівні, що й були.

"Ми зараз виходити будемо в плюс, бо маємо запускати деякі парковочні місця, і ми плануємо ввести парковки під таксі", – сказав Сергій Денисенко додавши, що існує небажання людей платити 6 гривень за годину парковки, скажімо, біля "варшавського" ринку.

Депутати поцікавились, за рахунок яких заходів директор планує "вийти в плюс".

Сергій Денисенко сказав, що планують, окрім Кривого Валу, ввести парковки на вулиці Глушець, а також розташувати їх біля залізничного вокзалу.

Надрукувати
мітки:
коментарів