На базі волинського лісгоспу облаштували лісопожежну станцію (фото)

Четвер, 18 травня 2017, 10:33

На базі Камінь-Каширського лісгоспу облаштовали лісопожежну станцію першого типу.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Лісопожежна станція, створена на базі державного підприємства "Камінь-Каширськагроліс", облаштована всім необхідним. У приміщенні зберігається новий пожежний автомобіль, який повністю готовий до виконання протипожежних функцій. На лісопожежній станції постійно здійснюється чергування.

У приміщенні лісопожежної станції є місця для зберігання протипожежного інвентаря. Облаштовано безпосереднє робоче місце для чергового. Двері європейського зразка створюють не лише зручні умови під час експлуатації. В екстремальних випадках вони дозволяють заощадити кожну хвилину.

Як розповів інженер з охорони та захисту лісу ДП "Камінь-Каширськагроліс" Сергій Віруцький, працівники забезпечені відповідним спецодягом, засобами індивідуального захисту на випадок виникнення пожежі, респіраторами на випадок задимлення в місцях ліквідації, шанцевими інструментами, ранцевими вогнегасниками та іншим спецобладнанням.

Поряд з лісоохоронною роботою велику увагу лісівники приділяють питанням охорони праці, позаяк кінцевим результатом таких зусиль є збережений від вогню ліс, а іноді – і людське життя чи здоров'я.