Поділитись:

"Наш департамент не може бути добрий для всіх", – головна муніципалка Луцька

Середа, 17 травня 2017, 16:34

Департамент муніципальної поліції Луцькради уповноважений складати адміністративні протоколи згідно Кодексу про адміністративні правопорушення за 12 статтями. Зачасту люди, які розуміють цю роботу, про це мовчать. Натомість незадоволені лучани, яким видають адмінпротокол чи припис, пишуть і говорять по-різному.

Про це сказано в інтерв'ю начальниці департаменту муніципальної поліції Луцька Юлії Сиротинської на сайті "Волинь24".

Із її слів, муніципали не накладають штрафи, а складають адміністративний протокол за фактом вчинення адміністративного правопорушення. А визначає міру покарання адміністративна комісія або суд.

"Вона (робота – К.) не небезпечна, вона важка. Це завжди робота з людьми. Це важко, тому що людей треба вислухати, зрозуміти, допомогти. Наш департамент не може бути добрий для всіх. Чомусь так склалося, що люди, які розуміють нашу роботу, про це мовчать. Не пишуть відгуки про те, які ми хороші, не пишуть оди, які ми гарні, прекрасні, як ми потрібні місту. Зазвичай про нас пишуть чи говорять люди незадоволені. Це ті, яким ми видали адмінпротокол, припис, ті, кого ми притягнули до адміністративної відповідальності, ті, кого зобов'язали помити, поголити, попрати, прибрати, забрати автомобіль тощо", – наголошує Юлія Сиротинська.

Юлія Сиротинська додала, що з порушниками намагаються домовитися по-людськи, проте у разі потреби викликаємо патрульну поліцію.

Надрукувати
мітки:
коментарів